ВРАБОТУВАЊЕ

Поради зголемен обем на работа и често зголемување на листата на клиенти на компанијата, постојано имаме потреба од вработување нови кадри. Ако сте заинтересирани за работа во релаксирана околина заедно со луѓе кои го ценат квалитетот и човечките вредности, повелете и пополнете го следниот формулар:

»