КОНТАКТ

Адреса:
Ордан Пиперката 12А,
Скопје, Македонија

Тел:
+389 23 120 445

Факс:
+389 23 112 356

e-mail:
contact@stedkomerc.com.mk

Следете не на социјалните мрежи:

За подетални информации, ве молиме испратете ни порака преку следниов веб-формулар:

[contact-form-7 id=”287″ title=”Contact form 1″]